Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/11/2020 21:38 - Jumping

Springfout houdt Dieter Vermeiren van winst…

Pech voor Dieter Vermeiren zonet in de 1.45m hoofdrubriek van het Limburgse Sentower Park… In een barrage waarvoor  zich 12 combinaties wisten te plaatsen verscheen Vermeiren als allerlaatste in de ring met zijn 13-jarige merrie Vanilla, de dochter van Valentino 240 met wie hij afgelopen zomer in Zandhoven en Bonheiden ook nog rubrieken wist te winnen. Vermeiren wist in 35.48 seconden ook de snelste tijd op het scorebord te brengen, maar zag in zijn haast helaas ook een balk uit de lepels vallen en moest zo tevreden zijn met de 8ste plaats.

 

Daarmee was het de Duitser Oliver Lemmer die de overwinning mee naar huis mocht nemen. Hij had met de 10-jarige Ambrosio d’Alcy (Cabdula du Tillard) de klok weten te stoppen op 36.42 seconden. De 2de plaats ging naar onze Noorderburen dankzij Dennis van den Brink en zijn eveneens 10-jarige Frasier (Carambole). Hij kwam over de meet in 37.56 seconden. De Française Alexia Hilpipre vervolledigde het podium op de 3de plaats. Zij zat in het zadel van de 9-jarige Leelandi (Rockland) en haalde de eindmeet in 38.39 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions