Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/11/2020 14:33 - Jumping

Déja vu-moment voor Vincent Lambrecht!

Onze landgenoot Vincent Lambrecht heeft vanmiddag een déja vu-moment beleeft op de Mediterranean Equestrian Tour van het Spaanse Oliva! Voor de tweede dag op rij wist hij er namelijk een 3de plaats te bemachtigen met de 9-jarige Theo Duc T&L Z, een zoon van Toulon uit de fokkerij van Luc Tilleman. In de barrage van de 1.40m hoge Silver GP snelde het duo snelde Lambrecht met Theo Duc T&L Z foutloos naar de meet in 42.47 seconden en daarmee mocht hij dus opnieuw op het podium plaatsnemen.

 

Het was de Nederlandse amazone Skye Morssinkhof die met de overwinning ging lopen in deze GP. Zij rekende op de eveneens 9-jarige G-Vingino-Blue (VDL Zirocco Blue) en wist de concurrentie te verschalken na een finishtijd van 41.51 seconden. Verder wist ook de Duitser David Will de prestatie van Lambrecht nog te overtreffen. Hij klokte met de 8-jarige Babalou HD (Balous Bellini) af in 41.70 seconden en nestelde zich daarmee op de 2de plaats.

 

Voor Lieven Devos was er nog een 6de plaats met Fiorucci (E-Pleasure), voor Rik Hemeryck een 7de plaats met Jarvi de Sclef (Cicero Z Van Paemel) en voor Bertrand Genin een 12de plaats met Joli Coeur de Nevada (Thunder van de Zuuthoeve).

 

TAGS   |   DAVID WILL   |   SKYE MORSSINKHOF   |   VINCENT LAMBRECHT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions