Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/11/2020 14:16 - Jumping

Ook Gilles Thomas wint in het Sentower Park!

De Belgische delegatie blijft het uitstekend doen op de internationale jumping van het Sentower Park in Opglabbeek. Na de overwinningen van Seppe Wouters en Wilm Vermeir gisteren was het vandaag de beurt aan gewezen Belgisch Kampioen Young Riders Gilles Thomas om de Brabançonne doorheen het Sentower Park te laten galmen. Thomas, die vorige week zondag nog de CSI2* GP van Lier wist te winnen, zadelde opnieuw de 12-jarige Imposante Vede (Pommeau du Heup) en wist in de 1.35m rubriek de concurrentie op afstand te houden met een finishtijd van 56.40 seconden.

 

Daarmee had hij meer dan een volle seconde voorsprong op de Nederlandse amazone Aniek Diks, die de 2de plaats voor haar rekening wist te nemen. Diks zat in het zadel van de 17-jarige Winston Jumper R (Cantos) en kruiste de meet in 57.46 seconden. De 3de plaats kleurde opnieuw Belgisch en daarvoor zorgde Steven Vermeir met zijn 11-jarige Jazz Van T Kamerveld (Toulon). Vermeir klokte af in 58.07 seconden en mocht daarmee dus ook plaatsnemen op het podium.

 

Verder werd Stéphanie Andries nog 6de en 16de met Cornet S Lady (Cornet’s Stern) en met Zohra M Z (Zandor Z), Thibeau Spits 10de met Virocondo Z (Va-Vite), Bjorn Vandenbossche 11de met Zirikit (Berlin), Delphine Kindt 12de met Gember Forlani Z (Griseldi), Eleonore Lambilliotte 13de met Camillo Z (Cumano) en Hannes Symons 14de met Cendrillon du Ruisseau Z (Calvaro Z).  

 

TAGS   |   ANIEK DIKS   |   GILLES THOMAS   |   STEVEN VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions