Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/11/2020 14:03 - Jumping

De snelle genen van de familie Guery!

Dat Jérôme Guery een van de snelste ruiters van het internationale circuit is wisten we al langer en die genen heeft hij duidelijk ook meegegeven aan zijn zoon Mathieu! Op de Mediterranean Equestrian Tour van Oliva kwam Guery junior vanmorgen sterk voor de dag in de Bronze 1.40m rubriek. In het zadel van de 9-jarige Luna AEG (Indoctro) snelde hij in de 2de fase naar een finishtijd van 26.50 seconden en daarmee bezette hij de 2de plaats.

 

De winst was weggelegd voor de Deense amazone Josephine Christian Jacobsen met de 17-jarige ruin Dakar (Utrillo Z). Jabobsen kruiste de meet in 25.82 seconden en was zo toch nog ruim een halve seconde sneller dan onze jonge landgenoot. De Brit Stephen Jenkins was dan weer goed voor de 3de plaats in het klassement. Hij rekende op de 10-jarige Marlvaro (Calvaro Z) die hij naar de eindmeet stuurde in 28.57 seconden.

 

Verder werd Freddy Demuynck nog 4de met Armageddon vh Leeuwerikenhof (Amour He Van T Leeuwerikenhof) en Fabienne Daigneux-Lange 6de met Fringant du Calvaire (Qody de Saint-Aubert).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions