Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/11/2020 21:54 - Jumping

Wilm Vermeir triomfeert in LR van Opglabbeek

Wilm Vermeir heeft zonet voor een nieuwe Belgische overwinning gezorgd in het Limburgse Sentower Park! In de 1.45m hoge Longines Rankingproef triomfeerde hij met de 11-jarige Dm Jacqmotte (Toulon). In een barrage waarvoor zich 9 van de 79 combinaties wisten te plaatsen finishte Vermeir in een tijd van 32.20 seconden en zo liet hij opnieuw de Brabançonne door het Sentower Park galmen.

 

De 2de plaats was voor de Duitser Tim Rieskamp – Goedeking, die gisteren ook al een van de deelklassementen van de 1.40m hoofdrubriek op zijn naam wist te schrijven. Rieskamp – Goedeking rekende ditmaal op de 11-jarige Coldplay (Chacco Blue), maar kwam met zijn tijd van 32.73 seconden ruim een halve seconde tekort voor een nieuwe overwinning. De Zweed Henrik Von Eckermann sloot het podium af op de 3de plaats. Hij had er met de 10-jarige Peter Pan (Perigueux) 33.12 seconden voor nodig om de eindmeet te bereiken.

 

Verder was er voor ons land nog een 9de plaats voor Dirk Demeersman met G'Majo van de Caloo Meerschen (Ugano Sitte), een 11de plaats voor Laurent Thirion met Berline du Maillet Z (Berlin), een 13de plaats voor Nick Verlies met Luigi van de Nethe (Baloubet du Rouet) en een 16de plaats voor Dieter Vermeiren met Kingston Town 111 Z (Kashmir Van Schuttershof).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions