Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/11/2020 21:38 - Jumping

François Mathy Jr. 3de in GP van Vilamoura!

Onze landgenoot François Mathy Jr. heeft vanmiddag voor een mooie prestatie gezorgd op de Champions Tour van het Portugese Vilamoura! Hij wist zich namelijk naar een podiumplaats te rijden in de CSI4* GP. Mathy rekende opnieuw op zijn 12-jarige ruin Uno de La Roque (Numero Uno) en was een van de 9 combinaties die zich wisten te plaatsen voor de barrage na een foutloze basisomloop. Daarin hielden ze opnieuw de 0 op het scorebord en met hun tijd van 39.73 seconden legde ze beslag op de 3de plaats in het klassement.

 

De winst werd opgeëist door de Zwitser Bryan Balsiger. Die snelde met de 13-jarige Twentytwo des Bisches (Mylord Carthago) naar de meet in 39.36 seconden en mocht zo bovenaan het podium plaatsnemen. Daarmee wist hij nipt de Portugese amazone Luciana Diniz van de overwinning te houden… Zij kwam met de 11-jarige schimmelruin Vertigo du Desert (Mylord Carthago) over de meet in 39.37 seconden en kon de overwinning dus net niet in eigen land houden.

 

Nicola Philippaerts kreeg met Katanga V/H Dingeshof (Cardento VDL) een springfout in de basisomloop en strandde op de 14de plaats net buiten de prijzen.

 

TAGS   |   BRYAN BALSIGER   |   FRANçOIS MATHY JR   |   LUCIANA DINIZ

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions