Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/11/2020 20:03 - Jumping

Koen Vereecke klopt opnieuw Jérôme Guery!

Gisteren werden ze op de Mediterranean Equestrian Tour van Oliva in de GP-kwalificatie al respectievelijk 4de en 5de, maar vandaag tijdens de 1.45m hoge Longines Rankingproef wisten Koen Vereecke en Jérôme Guery de hoofdrollen voor hun rekening te nemen. Vereecke trok uiteindelijk aan het langste eind met zijn 10-jarige merrie Donna Vd Windeweg Z, de dochter van Diamant de Semilly met wie hij de afgelopen weken al tal van klasseringen bij mekaar wist te springen. Hij stopte in de 2de fase de klok op 21.31 seconden en daarmee wist hij de concurrentie achter zich te houden.

 

Maar daarmee klopte hij ook opnieuw Jérôme Guery, die ditmaal vergezeld was van de 12-jarige ruin Diego (Verdi TN). Guery kruiste de meet in 21.37 seconden en moest zo nipt zijn meerdere erkennen in Vereecke. De snelle Duitser David Will was de 3de die een podiumplaats wist te bemachtigen. Hij zat in het zadel van de 15-jarige Stakkato Rouge (Stakkato) en finishte in 21.63 seconden.

 

Maar Vereecke en Guery waren lang niet de enige landgenoten die wisten te scoren in deze hoofdrubriek. Zo was er nog een 5de plaats voor Constant van Paesschen met Veronese Teamjoy (Toulon), een 6de plaats voor Lieven Devos met Inca’s Big Think (Beaulieu’s Think Big), een 12de plaats voor Karel Cox met Curiano Van Maarle Z (Canabis Z), een 18de plaats voor Gilles Detry met Double 0 Seven PL (Ugano Sitte) en een 20ste plaats voor Maartje Verberckmoes met Dancing Queen Jt Z (Diarado).

 

TAGS   |   CONSTANT VAN PAESSCHEN   |   DAVID WILL   |   JEROME GUERY   |   KOEN VEREECKE   |   LIEVEN DEVOS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions