Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/11/2020 17:39 - Jumping

Vincent Lambrecht scoort tweemaal in Oliva!

Nadat hij gisteren al de Silver 1.35m rubriek wist te winnen heeft Vincent Lambrecht ook vandaag weten te scoren op de Mediterranean Equestrian Tour van het Spaanse Oliva. Winnen deed hij dan vandaag wel niet, maar hij wist toch tweemaal beslag te leggen op een top 5-klassering.

 

Zo werd hij met de 9-jarige ruin Theo Duc T&L Z (Toulon) na zijn overwinning van gisteren vandaag 3de in de Silver 1.40m rubriek. Lambrecht wist met het fokproduct van Luc Tilleman een tijd van 59.96 seconden op het scorebord te brengen en mocht daarmee opnieuw plaatsnemen op het podium. De overwinning ging hier naar de snelle Duitser David Will. Die zette met de 8-jarige ruin Confetti M (Connor 48) de klok stil op 57.07 seconden en had daarmee toch weer ruim anderhalve seconde voorsprong op de concurrentie. De Française Margaux Rocuet volgde op de 2de plaats. Zij had de eveneens 8-jarige Chesca de Kergane (L’Arc de Triomphe Bois Margot) gezadeld en samen wisten ze de meet te bereiken in 58.82 seconden.

 

Verder was ook Fabienne Daigneux-Lange hier een van de prijswinnaars. Zij werd na ook een foutloze rit 8ste met Urfee des Luthiers (Heartbreaker).

 

Net geen podium

 

In de Gold 1.40m rubriek, die ongeveer gelijktijdig plaatsvond, wist Lambrecht het podium dan weer net niet te halen. In het zadel van de 11-jarige Joske F (Tornedo Fcs) finishte hij hier in 68.35 seconden en daarmee moest hij genoegen nemen met de 4de plaats.

 

Winst was er hier voor de Franse amazone Marie Demonte, die de afgelopen malen al meermaals het klassement wist te halen. Zij zat in het zadel van de 10-jarige Apremier (Diamant de Semilly) en wist de concurrentie gemakkelijk achter zich te laten met een finishtijd van 62.94 seconden. De Britse Jessica Dimmock wist het dichtst in de buurt te komen van Demonte. Zij finishte met de 9-jarige Billy Fleance (Otangelo) in 65.26 seconden wat haar dus een 2de plaats opleverde. Het podium werd op de 3de plaats vervolledigd door de Duitser Christian Hess. Hij stuurde de 8-jarige Chelsy 25 (Cassini I) naar een finishtijd van 66.41 seconden.

 

Koen Vereecke en de eveneens 8-jarige Call Me de Muze Z (Clarissimo Z) zorgde dat de 8ste plaats ook hier Belgisch kleurde.  

 

TAGS   |   CHRISTIAN HESS   |   DAVID WILL   |   JESSICA DIMMOCK   |   MARGAUX ROCUET   |   MARIE DEMONTE   |   VINCENT LAMBRECHT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions