Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/12/2020 18:21 - Jumping

Andres Vereecke op het podium in Opglabbeek

Na Lier vorige week wordt er deze week in eigen land opnieuw internationaal gesprongen in het Sentower Park in Opglabbeek. Na de rubrieken voor de jonge paarden ging de CSI2* competitie vanmiddag meteen van start met de 1.40m hoofdrubriek. Met maar liefst 143 combinaties aan de start werd het totaalklassement dan ook opgesplitst in 2 deelklassementen.

 

Daardoor was er in het tweede deelklassement een podiumplaats voor Andres Vereecke met de 9-jarige d’Artagan RR (Diamant de Semilly). Vereecke kruiste in deze speedclass de meet in 67.46 seconden en legde daarmee beslag op de 3de plaats. Voor hem kreeg hij twee Duitse combinaties met als winnaar Tim Rieskamp – Goedeking en de 8-jarige Pepina G (Perigueux). Tim Rieskamp – Goedeking finishte in 65.84 seconden en mocht daarmee dus bovenaan het podium plaatsnemen. Sophie Hinners volgde hier op de 2de plaats. Zij zadelde de eveneens 8-jarige Hendrick’s HX (Bustique) die ze naar de meet wist te rijden in 67.27 seconden.

 

Verder werd Melanie Gelin nog 11de met Alana Hero Z (Aganix du Seigneur Z), Andres Vereecke 14de Caliente vh Eegdeken Z (Csarano d’Argilla Z) en Dirk Demeersman 18de met Love Afair 111 (Der Senaat 111).

 

In het eerste deelklassement was de winst voor de Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli met de 10-jarige Charlie Harper (Comme Il Faut 5). Hij klokte af in 64.91 seconden en was daarmee over de gehele lijn het snelste. Ook hier kleurde de 2de plaats Duits dankzij Alexander Müller en de 8-jarige Muse de Bourguignon (Action-Breaker). Zij wisten de meet te bereiken in 66.42 seconden en waren daarmee net geen volle seconde sneller dan de Nederlandse Aniek Diks. Die kwam met haar inmiddels 17-jarige Winston Jumper R (Cantos) binnen in 67.40 seconden en vervolledigde daarmee het podium.

 

Voor ons land was er een 7de plaats voor Dieter Vermeiren met Kingston Town 111 Z (Kashmir Van Schuttershof), een 8ste plaats voor Gilles Dunon met Fou de Toi Vd Keihoeve (Toulon), een 11de plaats voor Wilm Vermeir met Hotshot (London) en een 16de plaats voor Terry Van Dingenen met Knightrider E (Fidjy Of Colors).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions