Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/12/2020 17:58 - Jumping

Emilie Conter klopt van Paesschen in Oliva!

De Belgische delegatie heeft er opnieuw een sterke dag opzitten op de Mediterranean Equestrian Tour van het Spaanse Oliva! Nadat Lieven Devos vanmorgen met zijn Eldorrado Mvnz al de Gold 1.30m rubriek wist te winnen en Vincent Lambrecht met Theo Duc T&L Z (Toulon) de beste was in de Silver 1.35m rubriek was het in de Gold 1.40m rubriek zonet Emilie Conter die bovenaan het podium mocht plaatsnemen. De jongste dochter van Emilie Conter zadelde de 12-jarige Clochard (Kashmir Van Schuttershof) en wist de overwinning binnen te halen met een dubbele foutloze rit in 33.16 seconden.

 

Daarmee klopte ze onder andere Constant van Paesschen, die op de 2de plaats volgen. Ook hij bleef met de 9-jarige Gyanolga (Toulon) dubbel foutloos, maar deed er in 34.64 seconden net iets langer over dan Conter. De Spanjaard Carlos Lange Fraile wist de 3de plaats in eigen land te houden. Hij stuurde de 14-jarige Soraya Rouge (Ultimo Van Ter Moude) rond in 37.83 seconden en was zo tevens ook de laatste dubbel foutloze.

 

Rik Hemeryck werd nog 11de met Lolita du Ta d’BO (Igor van de Vaddenhoek), Emilie Conter ook nog 18de met Catokia 2 (Catoki), Stephanie D’Andrimont 20ste met Damaskus van de Kapel (Zento) en Maartje Verberckmoes 21ste met Dancing Queen Jt Z (Diarado).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions