Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/12/2020 17:40 - Jumping

Bart Clarys wint de hoofdrubriek in Valencia

Bart Clarys heeft er een goede openingsdag opzitten op de 4de week van CES Valencia Tour in Spanje! Nadat hij eerder op de dag met Nicodemus van het Blondveld (Vagabond de la Pomme) al plaats mocht nemen op het podium in de rubriek voor de 7-jarige paarden schreef hij zonet de 1.40m hoofdrubriek van de CSI2* competitie op zijn naam. Clarys zadelde daarvoor de 9-jarige merrie Geste van de Vihta (VDL Zirocco Blue) en wist alles en iedereen achter zich te houden nadat hij in deze speedclass de klok wist te stoppen op 66.00 seconden.

 

De 2de plaats bleef in eigen land en daarvoor zorgde amazone Leticia Riva Gil. In het zadel van de 10-jarige SBS-er Esperanza d’Esquelmes (Erco Van ’t Roosakker) kruiste zij de eindmeet in 69.33 seconden. De Brit James Smith tenslotte vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij rekende op de 13-jarige Twix de la Roque (Kannan) en had er 69.66 seconden voor nodig om zijn omloop tot een goed einde te brengen.

 

Wat verderop in het klassement werd Clarys ook nog 14de met Louisiano van het Blondveld (Elvis Ter Putte).

 

TAGS   |   BART CLARYS   |   JAMES SMITH   |   LETICIA RIVA GIL

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions