Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/12/2020 16:37 - Jumping

Wathelet scoort podiumplaats in Vilamoura!

Onze landgenoot Gregory Wathelet heeft zich zonet van een podiumplaats verzekerd in de 1.40m hoofdrubriek van het Portugese Vilamoura! In een loodzwaar parcours, waarin maar liefst 51 van de 152 combinaties er voortijdig de brui aangaven, was hij met de 12-jarige Indago (Concorde) een van de 10 combinaties die zich wel wisten te plaatsen voor de barrage. Daarin bleven ze ook opnieuw foutloos en met hun tijd van 30.17 seconden wisten ze beslag te leggen op de 3de plaats.

 

Winst was er voor de Fransman Mathieu Billot met de 12-jarige Ilena S (Verdi TN). Billot spurtte naar een finishtijd van 28.59 seconden en daarmee had hij ruim een volle seconde voorsprong op de concurrentie. De Britse Laura Renwick moest daardoor genoegen nemen met de 2de plaats… Zij stond met haar eveneens 12-jarige Dublin V (Vigaro) aan de leiding na een finishtijd van 29.79 seconden, tot Billot dus in de ring verscheen.

 

Verderop in het klassement was er nog een 14de plaats voor Zoe Conter met Dolitaire Chavannaise (Cicero Z Van Paemel), een 27ste plaats voor Gregory Wathelet met Melia de Regor (Elvis Ter Putte) en een 28ste plaats voor Thibault Philippaerts met Laurier (VDL Zirocco Blue).

 

TAGS   |   GREGORY WATHELET   |   LAURA RENWICK   |   MATHIEU BILLOT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions