Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/12/2020 16:16 - Jumping

Vereecke en Guery in top 5 GP-kwalificatie!

Op de Mediterranean Equestrian Tour van Oliva zijn ze inmiddels toe aan week 3 en ook deze week blijven de Belgische ruiters het goed doen. Zo sprongen zowel Koen Vereecke als Jérôme Guery zich vanmiddag naar een top 5-klassering in de 1.45m hoge GP-kwalificatie. Vereecke zorgde voor de beste Belgische prestatie met de 10-jarige Donna Vd Windeweg Z (Diamant de Semilly) die hij naar de meet reed in 61.85 seconden en zo net naast de podium strandde. Guery volgde dan weer op de 5de plaats met de 8-jarige Eldorado Wp (Eldorado van de Zeshoek), waarmee hij de afgelopen weken al meerdere malen de prijzen wist te halen. Zij wisten de finish te bereiken in 62.54 seconden.

 

Het waren de Franse ruiters die domineerden met op kop Harold Boisset en de 13-jarige T’Obetty du Domaine (Kashmir Van Schuttershof). Zij wisten de klok te stoppen op 57.89 seconden en waren zo de enige combinatie die de chrono onder de 60 seconden wist te houden. Zijn landgenote Jeanne Sadran was degen die het dichtst in de buurt wist te komen. Zij was vergezeld van de 12-jarige Une Peche (Kashmir Van Schuttershof), maar moest met haar tijd van 61.37 seconden duidelijk haar meerdere erkennen in Boisset. De Britse Louise Saywell was de 3de die het podium wist te halen. Zij finishte in 61.73 seconden en deed dat met de 14-jarige Bacardi (Numero Uno).

 

Verder was er nog een 12de plaats voor Constant van Paesschen met Veronese Teamjoy (Toulon) en een 17de plaats voor Virginie Thonon met Dayton Sitte (Ogano Sitte).

 

TAGS   |   HAROLD BOISSET   |   JEANNE SADRAN   |   JEROME GUERY   |   KOEN VEREECKE   |   LOUISE SAYWELL

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions