Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/12/2020 09:38 - Jumping

Ann Carton-Grootjans springt in de top 10!

In het Vilamoura Equestrian Centre in Portugal wordt er deze week op viersterrenniveau gesprongen. De 1.50m hoofdrubriek leverde er gisterenavond een top 10-klassering op voor onze landgenote Ann Carton-Grootjans. Ze rekende daarvoor op haar 10-jarige merrie Kai Licha de Carmel (Prince van de Wolfsakker) en nam plaats 10 voor haar rekening dat ze in deze speedclass de klok wist te stoppen op 68.09 seconden.

 

De winst was voor de Italiaan Piergiorgio Bucci met de 11-jarige schimmelruin Cochello (Casall). Bucci snelde naar de meet in 62.97 seconden en wist daarmee de concurrentie op afstand te houden. De Brit Jack Whitaker volgde na Bucci op de 2de plaats. Hij wist de klok te stoppen op 64.26 seconden en deed dat met de 10-jarige Scenletha (Scendix). De Zwitser Bryan Balsiger vervolledigde het podium dan weer op de 3de plaats. Hij stuurde de 11-jarige BWP’er Jenkins Ter Doorn (Numero Uno) naar de meet in 64.65 seconden waardoor deze 3de plaats ook een Belgisch tintje kreeg.

 

Wat verderop in het klassement was er ook nog een 17de plaats voor Celine Schoonbroodt-De Azevedo met Kheops de Bois-Mesange (Baloubet du Rouet).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions