Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/08/2020 19:22 - Jumping

Gilles Thomas wint de CSI2* GP van Lier!

Na de overwinning van Jeroen de Winter eerder op de dag in de 1.35m rubriek kreeg vanmiddag ook de CSI2* GP van Lier een Belgische winnaar. Het was namelijk Gilles Thomas die er de eindlaureaat werd met zijn 10-jarig Konak, een zoon van Nabab de Rêve en Cash. In een barrage waarvoor zich uiteindelijk 11 combinaties wisten te plaatsen finishte de voormalige Belgische Kampioen Young Riders in 38.24 seconden daarmee wist hij de concurrentie te verschalken.

 

Hij verwees daarmee ook meteen de Mexicaan Fernando Martinez Sommer naar de 2de plaats. Sommer, die met zijn stal gevestigd is in ons land, had met de 13-jarige Cor Bakker (Colandro) als eerste starter de toon gezet met een foutloze rit in 38.67 seconden, maar moest dus vrede nemen met de eerste ereplaats. De 3de plaats ging naar onze Noorderburen en daarvoor zorgde amazone Lisa Nooren. In het zadel van de 12-jarige Dienellie (Berlin) wist zij de meet te bereiken in 38.89 seconden.

 

Verder was er nog een 5de plaats  voor Gilles Dunon met Fou de Toi Vd Keihoeve (Toulon), een 7de plaats voor Alexander Kumps met Luigi Van De Kornelishoeve (Carabas vd Wateringhoeve), een 10de plaats voor Wilm Vermeir met Joyride S (Toulon), een 11de plaats voor Frédéric Vernaet met Lavallino Ter Klomp (Clearway) en een 14de plaats voor Bart Anthonissen met Mister Grey Castanoo (Zirocco Blue VDL).

 

TAGS   |   FERNANDO MARTINEZ SOMMER   |   GILLES DUNON   |   GILLES THOMAS   |   LISA NOOREN

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions