Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/08/2020 19:06 - Jumping

Lieven Devos 3de in de CSI2* GP van Oliva!

Een sterke Belgische delegatie heeft vanmiddag ook opnieuw weten te scoren in de afsluitende CSI2* GP van de Mediterranean Equestrian Tour in Oliva. Van de 16 combinaties die de basisomloop van de Franse pistebouwers Eddy Castellon en Gregory Bodo tot een goed einde te brengen waren er maar liefst 4 landgenoten. Qua percentage kan dit al tellen.

 

Een van die 4 was Lieven Devos met zijn 12-jarige merrie Inca’s Big Think (Beaulieu’s Think Big). Devos wist ook in de barrage de 0 op het scorebord te houden en met zijn tijd van 38.09 seconden zorgde hij op de 3de plaats voor de beste Belgische prestatie. Elisa Strubbe volgde net na Devos op de 4de plaats. Strubbe, die eerder op de dag ook al sterk voor de dag kwam in de Silver GP, rekende op de 9-jarige Mr. Quality Z (Mr. Blue) die ze naar de meet stuurde in 39.84 seconden. Virginie Thonon met High Tech Vy de Septon (Del Piero P&B) en Jérôme Guery met Diego (Verdi TN) konden het in de barrage niet foutloos houden en werden respectievelijk 12de en 15de.

 

De overwinning ging naar de Spanjaard Sergio Alvarez Moy met de 11-jarige Valdocco des Caps (Number One d’Iso). Moya zette een tijd van 34.31 seconden op het scorebord en zorgde zo opnieuw voor een Spaanse overwinning! Daarmee klopte hij onder andere de Fransman Julien Epaillard, die vrede moest nemen met de 2de plaats. In het zadel van de 12-jarige Usual Suspect d’Auge (Jarnac) had hij de klok weten te stoppen op 34.59 seconden.

 

TAGS   |   ELISA STRUBBE   |   JULIEN EPAILLARD   |   LIEVEN DEVOS   |   SERGIO ALVAREZ MOYA

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions