Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/08/2020 16:20 - Jumping

Elisa Strubbe 5de in de Silver GP van Oliva!

Naast de Gold 1.40m rubriek stond vanmorgen op de Mediterranean Equestrian Tour van Oliva ook meteen de eerste Grote Prijs van de dag op het programma. In de Silver GP, waarin de hindernissen op een hoogte van 1.40m stonden, wisten 9 combinaties de basisomloop foutloos af te leggen en zich te plaatsen voor de barrage. Daarbij met Elisa Strubbe, Gill Cools en Lieven Devos maar liefst 3 landgenoten.

 

Elisa Strubbe wist voor de beste Belgische prestatie te zorgen met haar 8-jarige merrie Z Riaralda Z (Zilverstar T). De West-Vlaamse amazone wist ook in de barrage alle balken in de lepels te houden en haar finishtijd van 41.26 seconden leverde haar uiteindelijk een 5de plaats op. Gill Cools wist het met haar Gino van de Vrunte (Jokinal de Bornival) in 39.95 seconden nog sneller te doen dan Strubbe. Ze zag daarbij helaas ook een balk uit de lepels vallen moest zo genoegen nemen met de 8ste plaats. Lieven Devos sloot het rijtje af op de 9de plaats. Hij kreeg met Fiorucci (E-pleasure) in de  barrage 2 springfouten.

 

De overwinning was net als gisteren voor de Deen Gustav Christian Jacobsen met de 10-jarige Fayot (Lupicor). Jacobsen wist de klok te stoppen op 37.70 seconden en mocht daarmee dus terug bovenaan het podium plaatsnemen. De Ier Darragh Kenny volgde op de 2de plaats. Hij zat in het zadel van de 14-jarige Go Easy de Muze (Vigo D’Arsouilles) en wist de meet de bereiken in 39.11 seconden. Het podium werd vervolledigd door de Française Marie Demonte. Vergezeld van de 9-jarige Bugano de Brekka (Ugano Sitte) kruiste zij de meet in 39.69 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions