Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/08/2020 16:03 - Jumping

Constant van Paesschen snelt naar 2de plaats

Op de Mediterranean Equestrian Tour van Oliva Nova was het vanmorgen opnieuw vroeg dag, want reeds om 08.15u stond de eerste proef van de dag op het programma. In deze Gold 1.40m rubriek was onze landgenoot Constant van Paesschen in ieder geval meteen goed wakker, want hij verzekerde zich van de 2de plaats. Hij rekende op de 12-jarige ruin Lester IX (Lord Pezi), met wie hij een finishtijd van 58.48 seconden op het scorebord wist te brengen.

 

De winst moest hij echter laten aan de Spaanse amazone Paloma Barcelo met de 15-jarige Vivaldi d’Hyrencourt (Udancer Hero). Barcelo wist de klok te stoppen op 57.89 seconden en hield zo de overwinning in eigen land. De Duitser David Will vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij zadelde 8-jarige Confetti M (Connor 48) en samen bereikten ze de eindmeet in 58.67 seconden.

 

Verder was er voor ons land nog een 11de plaats voor Koen Vereecke met Lector Vd Bisschop (Bamako de Muze) en een 18de plaats voor Maartje Verberckmoes met Guidam’s Willow The Second (Willow).

 

TAGS   |   CONSTANT VAN PAESSCHEN   |   DAVID WILL   |   PALOMA BARCELO

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions