Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/08/2020 09:13 - Jumping

Guery moet opnieuw tevreden zijn met zilver

De Silver GP wist hij vorige week al wel te winnen op de Mediterranean Equestrian Tour van Oliva, maar voor de rest wil het precies maar niet lukken voor Jérôme Guery… Tijdens de 1.45m hoge Longines Rankingproef greep hij gisteren al voor de 6de keer nipt naast de overwinning… In een 9-koppige barrage stuurde hij zijn 9-jarige Bco Milton Z (Mylord Carthago) naar de meet in 37.14 seconden, wat hem dus uiteindelijk opnieuw een 2de plaats opleverde.

 

Het was de Fransman Harold Boisset die zijn goede vorm van de afgelopen dagen bevestigde. Boisset, die ook vrijdag al het hoofdnummer op zijn naam wist te schrijven, stopte met de 13-jarige T’Obetty du Domaine (Kashmir Van Schuttershof) de klok op 36.17 seconden en mocht zo opnieuw bovenaan het podium plaatsnemen. De 3de plaat was voor de Britse amazone Louise Saywell. Zij rekende op de 14-jarige Bacardi (Numero Uno), die in het verleden ook te zien was onder het zadel van onze landgenoot Viktor Daem, en kruiste de finish in 38.02 seconden.

 

Voor Maartje Verberckmoes was er wat verderop in het klassement nog een 18de plaats met haar schimmel Guidam’s Willow The Second (Willow). Zij wist wel alle balken netjes in de lepels te houden, maar liep in de basisomloop tegen een strafpuntje voor tijd aan.

 

TAGS   |   HAROLD BOISSET   |   JEROME GUERY   |   LOUISE SAYWELL

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions