Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/07/2020 13:06 - Jumping

Guery, Hemeryck en Lambrecht in de top 5!

De Belgische delegatie is vanmorgen uitstekend begonnen aan de voorlaatste dag van de Mediterranean Equestrian Tour van Oliva! In de Silver 1.40m rubriek wisten er vanmorgen maar liefst 3 landgenoten de  top 5 van het klassement te halen. De beste Belgische prestatie kwam andermaal van Jérôme Guery, die vandaag op de 11-jarige Grupo Prom Jivaro (Nonstop) rekende. Guery wist in de 2de fase de meet te halen in 30.73 seconden en kwam daarmee ruim een seconde tekort om voor een nieuwe Belgische overwinning te zorgen.

 

Hij moest die overwinning vandaag laten aan de Deense ruiter Gustav Christian Jacobsen met de 10-jarige ruin Fayot (Lupicor). Jacobsen wist de klok te stoppen op 29.67 seconden en wist zo als enige de chrono onder de 30 seconden te houden. De Britse amazone Louise Saywell wist plaats 3 voor haar rekening te nemen. Zij zadelde de 11-jarige Sharp Image (Calvados Z) en klokte af in 30.91 seconden.

 

Rik Hemeryck strandde dan weer net naast het podium… Hij kruiste met de 11-jarige Jarvi de Sclef (Cicero Z Van Paemel) de meet in 31.91 seconden en werd daarmee 4de. Vincent Lambrecht tenslotte vervolledigde de top van het klassement op de 5de plaats met de 9-jarige Theo Duc T&L Z (Toulon).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions