Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/07/2020 11:53 - Jumping

Thibeau Spits begint de dag met winst!

Hoe kan een dag in het Azelhof in Lier mooier beginnen dan met een Belgische overwinning? Streekgenoot Thibeau Spits zorgde er vanmorgen voor in de 1.35m hoge ochtendrubriek. Vergezeld van de 11-jarige vosmerrie Javanna Van De Torredreef (Wandor Van De Mispelaere) snelde Spits in de 2de fase namelijk naar een finishtijd van 30.32 seconden en daarmee wist hij de concurrentie vrij gemakkelijk op afstand te houden.

 

Steve Auwes, die donderdag nog de 1.35m openingsrubriek op zijn naam wist te schrijven, volgde na Spits op de 2de plaats. Hij zat opnieuw in het zadel van de eveneens 11-jarige Extreme M (Vaillant) die hij naar de meet wist te loodsen in 31.87 seconden. De 3de die vanmorgen direct een podiumplaats wist te bemachtigen was de Nederlander Pieter Raijmakers Jr. Hij rekende op de 9-jarige Van Schijndel’s Galetto (VDL Zirocco Blue) en samen wisten zij de klok dan weer te stoppen op 32.10 seconden.

 

Verder werd Niels Bruynseels nog 5de met Hadesh VDS (Diarado), Femkde De Graaf 9de met Sea Coast Exellentie (Berlin), Frédéric Vernaet 11de met Grumpie Van T&L (Houston) en Dominique Hendrickx 13de met Gentleman (Vigaro).

 

TAGS   |   NIELS BRUYNSEELS   |   PIET RAIJMAKERS JR.   |   STEVE AUWERS   |   THIBEAU SPITS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions