Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/07/2020 08:33 - Jumping

Andres Vereecke wint rankingproef in Lier!

Terwijl vader Koen deze week onze nationale driekleur verdedigt op de Mediterranean Equestrian Tour van Oliva komt zoon Andres Vereecke dan weer in eigen land aan de start in het Azelhof in Lier. Vereecke deed dat gisterenavond uitstekend en wist er de 1.45m hoge Longines Rankingproef op zijn naam te schrijven. In het zadel van de 11-jarige ruin Diadarco Van Evendael Z (Diamant de Semilly), waarmee zowel hij als hij zijn vader al tal van rubrieken wisten te winnen, snelde hij in een 9-koppige barrage naar de meet in 31.19 seconden.

 

De 2de plaats ging naar de Braziliaan Thiago Ribas Da Costa, die met zijn stal gevestigd is in Nederland. Hij rekende opnieuw op de 10-jarige vosmerrie Kassandra Van ’t Heike (Epleaser Van ’t Heike), maar kwam met zijn tijd van 31.69 seconden exact een halve seconde tekort voor de overwinning op te eisen. De 3de plaats kleurde opnieuw Belgisch en daarvoor zorgde Niels Bruynseels met de 9-jarige Luca Van ’t Eigenlo (Echo Van ’t Spieveld). Hij wist de klok te stoppen op 32.34 seconden en mocht dus mee op het podium plaatsnemen.

 

Verder werd Alexander Kumps nog 6de met Luigi Van De Kornelishoeve (Carabas Vd Wateringhoeve), Thierry Goffinet 8ste met Euptric Van Beek (Clintord) en gewezen Belgisch Kampioen Young Riders Gilles Thomas 10de met Luna Van Het Dennehof (Prince Van De Wolfsakker).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions