Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/06/2020 21:17 - Jumping

Koen Vereecke opnieuw in de prijzen in Oliva

Onze landgenoot Koen Vereecke blijft de goede prestaties opstapelen op de Mediterranean Equestrian Tour van het Spaanse Oliva. Nadat hij gisteren met zijn 10-jarige merrie Donna Vd Windeweg Z (Diamant de Semilly) al 4de werd in de 1.45m hoofdrubriek waren ze vandaag opnieuw op de afspraak in de 1.45m hoge Longines Rankingproef. Vereecke en Donna klokten in de 2de fase af in een tijd van 31.15 seconden en legden daarmee beslag op de 5de plaats in het klassement.

 

Nadat hij gisteren zowel 2de als 3de was, was er vandaag winst voor de Fransman Harold Boisset. In het zadel van de 12-jarige Divine de La Roque (For Hero) kruiste hij de meet in 29.03 seconden en daarmee wist hij de concurrentie op afstand te houden. Ook de 2de plaats kleurde Frans en daarvoor zorgde de snelle Julien Epaillard. Die rekende opnieuw op zijn eveneens 12-jarige Usual Suspect d’Auge (Jarnac) en kwam met zijn tijd van 29.09 seconden nipt te kort om zijn landgenoot van de troon te stoten. De Duitser David Will tenslotte vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij finishte in 29.57 seconden en dit met de 16-jarige Quentucky Jolly (Nirvana).

 

Wat verderop in het klassement was er nog een 22ste plaats v oor Karel Cox met Curiano Van Maarle Z (Canabis Z) en een 23ste plaats voor Lieven Devos met Inca’s Big Think (Beaulieu’s Think Big).

 

TAGS   |   DAVID WILL   |   HAROLD BOISSET   |   JULIEN EPAILLARD   |   KOEN VEREECKE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions