Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/06/2020 19:21 - Jumping

Dominique Hendrickx springt naar 2de plaats!

Nadat hij gisteren al een keer 5de werd heeft gewezen Belgisch Kampioen Dominique Hendrickx zich ook vandaag in de prijzen weten te rijden in de 1.40m rubriek van het Azelhof in Lier. Hendrickx rekende opnieuw op de 11-jarige merrie Erlinda (Carolus II) en was zelfs dicht bij de overwinning. Hij finishte in de 2de fase in een tijd van 30.73 seconden, maar het bleek uiteindelijk net niet voldoende om de Brabançonne door het Azelhof te laten galmen.

 

Het was opnieuw de Duitser Banjamin Wulschner die roet in het eten wist te gooien. Hij stuurde zijn 11-jarige Chaccobel (Chacco Blue) naar de meet in 30.07 seconden en had zo dus opnieuw een overwinning te pakken. De Nederlander Maikel van der Vleuten vervolledigde het podium dan weer op de 3de plaats. Hij zat in het zadel van de 9-jarige Sildouch Z (Spartacus TN) en kruiste de meet in 30.82 seconden.

 

Verder werd Sander Kenis nog 7de met Milana Van De Nianahoeve (Inshallah de Muze), Wilm Vermeir 8ste met Guitlermo (Tangelo van de Zuuthoeve), Niels Bruynseels 11de met Hadesh Vds (Diarado), Emma Rooms 12de met Tigra Ter Wilgen Z (Taloubet Z), Catherine Van Roosbroeck 16de met Mira F (I’M Special de Muze), Claire Putters 17de met Hector (Cicero Z Van Paemel), Thibeau Spits 18de met Cristalia De Ravel (Corofino), Thierry Goffinet 20ste met Cadet Du Ruisseau Z (Chellano Z), Niels Bruynseels 22ste met Libelle Vd Heffinck (Cooper Vd Heffinck), Wilm Vermeir 23ste met Gentiane de la Pomme (Shindler de Muze), Melissa Zerbini 24ste met Kink Pika (Ogano Sitte) en Jeroen de Winter 25ste met L’ Innocence Van ’t Meulenhof (Diamant de Semilly).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions