Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/06/2020 15:24 - Jumping

Mathy Jr. moet Attwood voor zich dulden…

François Mathy Jr. moet vanmorgen even gevloekt hebben op het Champions Tour in het Vilamoura Equestrian Centre… In de 1.45m hoofdrubriek leek hij namelijk lange tijd op weg naar de overwinning met zijn 12-jarige schimmelhengst Casanova de L’Herse (Ugano Sitte). Mathy Jr. wist in deze speedclass alle balken netjes in de lepels te houden en stopte de klok op 59.88 seconden wat dus voldoende leek voor de overwinning.

 

Tot de Britse amazone Lily Attwood als allerlaatste in de ring verscheen… In het zadel van de 10-jarige Cor-Leon Vd Vlierbeek Z (Calvaro Z), die we nog kennen van onder het zadel van Belgisch Kampioen Jos Verlooy, snelde zij naar een finishtijd van 59.35 seconden en verwees daarmee Mathy Jr. uiteindelijk nog naar de 2de plaats. De 3de plaats was voor de snelle Zwitser Pius Schwizer. Hij rekende op de 11-jarige ruin Corney Cox (Carlo) die hij naar de meet wist te sturen in 60.53 seconden.

 

TAGS   |   FRANçOIS MATHY JR   |   LILY ATTWOOD   |   PIUS SCHWIZER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions