Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/06/2020 12:14 - Jumping

José Thiry grijpt naast ochtendwinst...

Onze landgenoot José Thiry heeft zich vanmorgen opnieuw in de prijzen weten te rijden op de CES Valencia Tour in Spanje. Nadat hij gisteren tijdens de openingsdag ook al meteen rankingpunten wist te scoren kwam hij vanmorgen dicht bij de overwinning in de 1.40m hoge ochtendrubriek. Thiry zadelde opnieuw de 11-jarige Banja-Luka DV (Diamant de Semilly) en wist in deze speedclass een tijd van 51.93 seconden op het scorebord te brengen, maar helaas was het niet voldoende om voor een Belgische overwinning te zorgen.

 

Het was de Ierse ruiter Richard Howley die de prestatie van Thiry nog wist te overtreffen. Hij stuurde de 8-jarige Hobelia (Zavall VDL) naar de meet in 51.40 seconden en mocht daarmee bovenaan het podium plaatsnemen. De 3de plaats tenslotte bleef in eigen land en daarvoor zorgde Ainhoa Manero met de 11-jarige Bellefleur Ps Z (Berlin). Hij hadden er 52.95 seconden voor nodig voor de eindmeet te bereiken.

 

TAGS   |   AINHOA MANERO   |   JOSE THIRY   |   RICHARD HOWLEY

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions