Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/06/2020 08:13 - Jumping

Zerbini moet Wulschner voor zich dulden…

Nadat Steve Auwers gisteren in het Azelhof in de openingsrubriek meteen voor een Belgische overwinning wist te zorgen lukte het in de daaropvolgende 1.40m rubriek net niet voor Melissa Zerbini… Zij verscheen aan de start met de 11-jarige D’jet-set DI Vico-p (Toulon) en wist voor een mooie 2de plaats te zorgen nadat ze in deze speedclass de klok wist te stoppen op 60.31 seconden.

 

Het was de Duitser Banjamin Wulschner die een nieuwe Belgische overwinning wist te voorkomen. Hij zadelde de 10-jarige Quidditsch 2 (Quintender 2) en wist met een tijd van 55.71 seconden de concurrentie gemakkelijk achter zich te laten. De 3de plaats was weggelegd voor de Spaanse amazone Pilar Lucrecia Cordon. Vergezeld van de 14-jarige Galine La Cour Zichelhof (Sire Major de la Cour) kwam zij over de meet in 60.34 seconden.

 

Verder was er nog een 5de plaats voor gewezen Belgisch Kampioen Dominique Hendrickx met Erlinda (Carolus II), een 8ste plaats voor Jeroen Appelen met Sina, een 11de plaats voor Marthe Heudens met Kiss – Kiss Van Het Endhouse (Ustinov), een 14de plaats voor Sander Kenis met Milana Van De Nianahoeve (Inshallah de Muze), een 16de plaats voor Katrien Nijs met Lou Lou D’ Avifauna (Bamako de Muze) en een 17de en 18de plaats voor Niels Bruynseels, dit met de paarden Hadesh Vds (Diarado) en Luca Van ’t Eigenlo (Echo Van ’t Spieveld).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions