Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/05/2020 21:08 - Jumping

Vereecke en Guery springen in de top 5!

Door de slechte weersomstandigheden werd het vandaag een erg rustige dag op de Mediterranean Equestrian Tour van het Spaanse Oliva. De rubrieken voor de jonge paarden werden geannuleerd en de Silver rubrieken werden verschoven naar morgen. Daardoor bleven er enkel 2 Gold rubrieken over en in de Gold 1.45m rubriek waren er weer enkele landgenoten zich in de picture wisten te springen.

 

Zo wist Koen Vereecke voor de beste Belgische prestatie te zorgen met zijn 10-jarige Donna Vd Windeweg Z, de dochter van Diamant de Semilly met wie hij vorige week ook al een rubriek wist te winnen. Vereecke snelde in deze rubriek tegen de klok naar de meet in 66.28 seconden en greep daarmee nipt naast een plaatsje op het podium. Jérôme Guery volgde dan weer op de 5de plaats. Hij kruiste de eindmeet in 66.28 seconden en rekende daarvoor op de 12-jarige Diego (Verdi TN), die hij sinds kort terug ter beschikking kreeg van José Alfredo Hernandez Ortega.

 

Bovenaan het klassement kregen we de Duitser David Will, die de 14-jarige Forest Gump 29 (Forsyth) onder het zadel had. Will finishte in 63.68 seconden en wist zo alles en iedereen achter zich te houden. De Fransman Harold Boisset nam de andere podiumplaatsen voor zijn rekening. Met de 13-jarige T’Obetty du Domaine (Kashmir Van Schuttershof) werd hij 2de na een tijd van 64.14 seconden terwijl hij met de 12-jarige Divine de La Roque (For Hero) plaats 3 voor zijn rekening nam. Dit na een tijd van 65.66 seconden.

 

Wat verderop in het klassement was er nog een 10de plaats voor Constant van Paesschen met Veronese Teamjoy (Toulon) en een 11de plaats voor Emilie Conter met Balento C.S (Balou du Rouet).

 

TAGS   |   DAVID WILL   |   HAROLD BOISSET   |   JEROME GUERY   |   KOEN VEREECKE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions