Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/05/2020 19:27 - Jumping

Direct Belgische overwinning in het Azelhof!

Nadat er de afgelopen 2 weken internationaal gesprongen werd in het Sentower Park in Opglabbeek zijn we deze week te gast in het Azelhof in Lier. De 1.35m hoge openingsrubriek van de CSI2* competitie leverde er vanmiddag direct een Belgische overwinning op dankzij Steve Auwers en zijn 11-jarige ruin Extreme M (Vaillant). Auwers snelde in deze speedclass naar de meet in 59.21 seconden en wist zo als enige de chrono onder de 60 seconden te houden.

 

Maar ook de andere podiumplaatsen kleurden Belgisch met op de 2de plaats Dieter Vermeiren en de 8-jarige Missy Van De Neerheide (Emerald Van ’t Ruytershof), een halfzus van de moeder van Etoille Van De Neerheide. Het duo kruiste de meet in 61.63 seconden. De 3de plaats was voor Peter Schollaert met de 9-jarige Piedro Von Hary Z (President). Zij kwamen over de finish in 62.24 seconden en vervolledigden zo het integrale Belgische podium.

 

Verder werd Melissa Zerbini nog 12de met King Pika (Ogano Sitte), Thibeau Spits 13de met Juragold Bormes (Contact van de Heffinck) en Bart Anthonissen 17de met Mr Blue C (Mr. Blue).

 

TAGS   |   DIETER VERMEIREN   |   PETER SCHOLLAERT   |   STEVE AUWERS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions