Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/05/2020 13:51 - Jumping

Meteen rankingpunten voor Moeskops en Thiry!

Op de CES Valencia Tour in Spanje was er vanmorgen geen tijd om rustig wakker te worden… De derde week van startte vanmorgen namelijk direct met de 1.45m hoge Longines Rankingproef en daarin wisten zowel Bunoit Moeskops als José Thiry direct rankingpunten te scoren. Moeskops rekende opnieuw op zijn 13-jarige schimmel Hilton de Mereyt (Flamenco de Semilly), met wie hij vorige week ook al 3 dagen te prijzen wist te halen. Moeskops bleef ook vandaag foutloos en bezette de 8ste plaats nadat hij in deze speedclass de klok wist te stoppen op 68.80 seconden. José Thiry volgde direct na Moeskops op de 9de plaats. Hij was vergezeld van de 11-jarige Banja-Luka DV (Diamant de Semilly) en kwam binnen in 70.27 seconden.

 

De overwinning werd gedeeld door enerzijds de Fransman Guillaume Batillat met de 8-jarige Come On Di Gisors (Tresor) en anderzijds de Let Kristaps Neretnieks met de 12-jarige Udgi Girl des GY (Quidam de Rêvel). Zij klokten beiden af in 64.99 seconden en werden zo ex aequo 1ste in deze hoofdrubriek van de dag. Maar dat was niet alles voor Batillat, want hij nam vervolgens ook nog de 3de plaats voor zijn rekening. Hiervoor reed hij de 11-jarige Vakhenaton (Ogrion des Champs) naar de meet in 65.35 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions