Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/02/2020 09:15 - Jumping

Moeskops in de top 10 van CSI2* GP Valencia!

Onze landgenoot Bunoit Moeskops heeft een goede week op de CES Valencia Tour gisterennamiddag afgesloten met een top 10-klassering in de CSI2* GP. Moeskops rekende voor deze GP op de 10-jarige Kiarado (Diarado) en was een van de 11 combinaties die zich wisten te plaatsen voor de barrage na een foutloze basisomloop. In die barrage tikte Kiarado helaas een balkje uit de lepels waardoor ze uiteindelijk op de 9de plaats strandden na een finishtijd van 43.79 seconden.

 

De winst ging opnieuw naar Ierland dankzij Kevin Gallagher en de 10-jarige Ballypatrick Flamenco (Je T’Aime Flamenco). Zij snelden naar de meet in 38.94 seconden en slaagden er zo als enige in om de klok onder de 40 seconden te houden.

 

De 2de plaats was weggelegd voor de Brit Matthew Sampson met de 9-jarige Cristo Beech (Its The Business). Zij haalden de meet in 40.05 seconden en wisten zo op hun beurt nipt de Nederlander Michael Greeve achter zich te laten. Die kruiste met de eveneens 9-jarige Guan Gjb (Namelus R) de meet in 40.11 seconden en vervolledigde zo het podium op de 3de plaats.

 

TAGS   |   BUNOIT MOESKOPS   |   KEVIN GALLAGHER   |   MATTHEW SAMPSON   |   MICHAEL GREEVE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions