Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/02/2020 08:58 - Jumping

Strubbe en Hemeryck scoren in CSI2* GP Oliva

Zowel Elisa Strubbe als Rik Hemeryck kunnen met een tevreden gevoel terugblikken op hun eerste week op de Mediterranean Equestrian Tour van Oliva. Nadat ze beiden de afgelopen dagen al enkele malen de prijzen wisten te halen wisten ze gisteren ook te scoren in de afsluitende CSI2* GP. Zowel Strubbe met de 9-jarige Mr. Quality Z (Mr. Blue) als Hemeryck met de 8-jarige Morfine de Muze (Nabab de Rêve) wisten in de basisomloop alle balken netjes in de lepels te houden, maar zagen de barrage aan hun neus voorbijgaan toen ze 1 strafpuntje voor tijd op het scorebord zagen verschijnen. Het leverde hen uiteindelijk nog wel een 6de en 7de plaats op.

 

Het was de Spanjaard Mariano Martinez Bastida die de overwinning in eigen land wist te houden. In een barrage waarvoor zich slechts 3 combinaties wisten te plaatsen was hij met zijn 10-jarige Cleartoon (Carthago) in 38.97 seconden echter de enige barragist die het opnieuw foutloos wist te houden. Met een tijd van 38.64 seconden wist de Française Melie Gosa het namelijk sneller te doen dan Bastida. Zij kreeg met de met eveneens 10-jarige Alouette d’ Eole (Mylord Carthago) echter een springfout en moest zo vrede nemen met de 2de plaats. De 3de plaats was voor de Duitse amazone Kendra Claricia Brinkop, die rijdt voor de stal van Stephan Conter. Ook Brinkop kreeg met de 9-jarige Bellissima Ter Wilgen Z (Bamako de Muze Z) in de barrage een springfout en dit in een tijd van 40.15 seconden.

 

Jérôme Guery kreeg met de 12-jarige Diego (Verdi TN) een fout in de basisomloop en werd nog 12de.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions