Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/01/2020 17:58 - Jumping

Niels Bruynseels 7de in CSI3* GP Opglabbeek!

In het Sentower Park in Opglabbeek werd 4 dagen topsport vanmiddag afgesloten met de CSI3* GP! Van de 59 combinaties die in de ring verschenen wisten er 16 de basisomloop van de Ierse pistebouwer Alan Wade foutloos af te leggen en zich zo te plaatsen voor de barrage. Een van hen was Niels Bruynseels met zijn 11-jarige topper Delux Van T&L (Toulon). Bruynseels liep in de barrage tegen een springfout aan, maar wist met zijn tijd van 38.93 seconden op de 7de plaats toch voor de beste Belgische prestatie te zorgen.

 

De winst was voor de Duitser Marcus Ehning, die de 12-jarige merrie Calanda 42 (Calido I) had gezadeld. Ehning haalde zoals we dat van hem gewoon zijn alles uit de kast en wist de concurrentie achter zich te houden met een finishtijd van 36.16 seconden. De Fransman Kevin Staut volgde op de 2de plaats. Hij had de 15-jarige For Joy Van ’T Zorgvliet Hdc  (For Pleasure) onder het zadel en wist met zijn tijd van 38.94 seconden ook onder de 40 seconden te blijven. De Nederlander Jeroen Dubbeldam vervolledigde het podium op de 3de plaats. Hij stuurde de 12-jarige Oak Grove’s Carlyle (Casall) naar de meet in 41.13 seconden.

 

Verder was er nog een 8ste plaats voor Belgisch Kampioen Jos Verlooy met Varoune (Verdi TN), een 10de plaats voor Olivier Philippaerts met H&M Legend Of Love (Landzauber), een 11de plaats voor Annelies Vorsselmans met Wilandro 3 (Unistar), een 12de plaats voor Jens Vandenberk met Faldiano (Heartbreaker) en een 13de plaats voor Wilm Vermeir met Dm Jacqmotte (Toulon).

 

TAGS   |   JEROEN DUBBELDAM   |   KEVIN STAUT   |   MARCUS EHNING   |   NIELS BRUYNSEELS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions