Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/01/2020 12:53 - Jumping

José Thiry begint de dag met podiumplaats!

De slotdag van de CES Valencia Tour in Spanje is vanmorgen goed begonnen voor onze landgenoot José Thiry! In de 1.40m hoge ochtendrubriek wist hij zich met de 11-jarige merrie Banja-Luka DV (Diamant de Semilly) namelijk te verzekeren van een plaatsje op het podium. Thiry finishte in de 2de fase in een tijd van 25.57 seconden en bezette daarmee de 3de plaats.

 

Winst was er voor de Britse amazone Faye Adams, die ook donderdag al een keer het podium wist te halen. Adams zadelde opnieuw haar 12-jarige Demograaf (Quasimodo Z) en wist ditmaal de overwinning binnen te halen nadat ze een tijd van 25.37 seconden op het scorebord had weten te brengen. De 2de plaats was voor de Ierse ruiter Kevin Gallagher. In het zadel van de 9-jarige Esi Star Struck (Lamm de Fetan) kwam hij over de meet in 25.48 seconden waardoor hij net een fractie sneller was dan Thiry.

 

TAGS   |   FAYE ADAMS   |   JOSE THIRY   |   KEVIN GALLAGHER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions