Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/01/2020 14:40 - Jumping

Gill Cools wint de CSI1* GP van Oliva Nova!

Nadat Jérôme Guery gisteren op de Mediterranean Equestrian Tour van Oliva Nova al de Silver GP wist te winnen kreeg vanmiddag ook de Bronze GP een Belgische winnaar. Al moeten we zeggen winnares, want het was amazone Gill Cools die er de eindlaureate werd van deze 1.40m rubriek. In het zadel van de 14-jarige ruin Gino van de Vrunte (Jokinal de Bornival), die voordien gereden werd door Christophe Vanderhasselt, klokte ze in een 10-koppige barrage af in 37.42 seconden en daarmee wist de concurrentie op afstand te houden.

 

De 2de plaats was voor de Spaanse amazone Cristina Toda met de 13-jarige Napoleon (Tlaloc M). Zij kwam over de meet in 38.82 seconden en zo bleef het zilver dus in eigen land. De Britse Stacey Willsone vervolledigde het podium op de 3de plaats. Zij zadelde de 16-jarige Newton Nickel (Wolfgang) die ze aan de meet wist te brengen in 40.99 seconden.

 

Wat verderop in het klassement was er nog een 9de plaats voor Eva Jennen met Ilona V/D Fruitkorf (Darco) en een 12de plaats voor Freddy Demuynck met Armageddon vh Leeuwerikenhof (Amour He vh Leeuwerikenhof).

TAGS   |   CRISTINA TODA   |   GILL COOLS   |   STACEY WILLSONE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions