Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/01/2020 11:46 - Jumping

Laurens Houben op het podium in Oldenburg!

Terwijl in eigen land alle ogen gericht zijn op het driesterrenconcours van het Sentower Park in Opglabbeek wordt er deze week in Duitsland internationaal gesprongen in Oldenburg. Voor ons land komt daar Laurens Houben aan de start en die wist daar gisterenavond voor een mooie prestatie te zorgen in de 1.45m hoofdrubriek. Houben, die rijdt voor de stal van Holger Hetzel, verscheen in de ring met de 13-jarige schimmel Hector Van D’ Abdijhoeve (Cabrio van de Heffinck) en was een van de 11 combinaties die zich wisten te plaatsen voor de barrage. Daarin snelden ze naar de meet in 36.90 seconden wat hen uiteindelijk een mooie 3de plaats opleverde.

 

De overwinning bleef in Duitsland en daarvoor zorgde Gerrit Nieberg met de 9-jarige Ben 431 (Sylvain). Nieberg stopte de klok op 35.19 seconden en wist zo de concurrentie nipt op afstand te houden. Veel overschot had hij echter niet, want zijn landgenoot Philip Rüping zat hem aardig dicht op de hielen. Rüping finishte met de 10-jarige Coco Chanel 248 (Congress) echter in 35.23 seconden en moest zo genoegen nemen met de 2de plaats.

 

TAGS   |   GERRIT NIEBERG   |   LAURENS HOUBEN   |   PHILIP RüPING

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions