Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
11/01/2020 09:40 - Jumping

Jos Verlooy opnieuw beste Belg in Opglabbeek

Winnen deed hij gisterenavond dan wel niet, maar Belgisch Kampioen Jos Verlooy was in het Sentower Park ook gisterenavond de beste Belg in het de 1.45m hoge Longines Rankingproef. Verlooy rekende ditmaal op de 10-jarige Fabregas (Zambesi TN) en wist beslag te leggen op de 5de plaats nadat hij in deze rubriek tegen de klok de tijd wist te stoppen op 68.25 seconden.

 

De winst was weggelegd voor de Zweedse ruiter Douglas Lindelöw met de 11-jarige Cheldon (Chacco-Blue). Zij kruisten de meet in 64.36 seconden en wisten daarmee dus de concurrentie op afstand te houden. Voor de Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli was er een 2de plaats in het zadel van de 10-jarige Kalinka Van De Nachtegaele (Epleaser Van ’t Heike). Hij wist foutloos over de meet te komen in een tijd van 65.65 seconden. De 3de plaats was nog voor de Fransman Max Thirouin met de 12-jarige Utopie Villelongue (Mylord Carthago). Zij kruisten de meet in 65.90 seconden.

 

Vice-Belgisch Kampioen Pieter Clemens werd nog 6de met Agadance Van ’t Gelutt Z (Aganix du Seigneur), Wilm Vermeir 7de met Joyride S (Toulon), Pieter Devos 11de met Apart (Larino), Annelies Vorsselmans 12de met Chichester 3 (Casall), Christophe Vanderhasselt 14de met Cana van de Blom (Kashmir Van Schuttershof), Niels Bruynseels 15de met Ilusionata Van ’T Meulenhof (Lord Z) en Arnaud Doem 20ste met Edgard de Prefontaine (Contact van de Heffinck).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions