Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
31/10/2020 18:50 - Jumping

Thibeau Spits springt naar top 5-klassering!

Onze landgenoot Thibeau Spits heeft vanmiddag opnieuw voor een mooie prestatie gezorgd in het Sentower Park in Opglabbeek! Nadat hij donderdag tijdens de 1.45m hoofdrubriek al 4de werd met zijn 11-jarige Juragold Bormes (Contact Vd Heffinck) was hij vanmiddag in de 1.40m rubriek opnieuw in de top 5 van het klassement terug te vinden met het fokproduct van Jos Vandevoort. Spits wist in deze rubriek rechtstreeks op tijd de klok te stoppen op 54.64 seconden en legde daarmee beslag op de 5de plaats.

 

De winst was voor de Amerikaanse ruiter Lucas Porter, die de 16-jarige merrie B Onze Z (Baloubet du Rouet) onder het zadel had. Porter wist een tijd van 53.67 seconden op het scorebord te brengen en daarmee bij een volle seconde voorsprong op de concurrentie. De Noorse Jenny Krogsæter volgde op de 2de plaats met de 11-jarige Juvente Van De Kakebeek, de dochter van Chatman die voor kort gereden werd door Thibault Philippaerts. Krogsæter finishte in 54.53 seconden en daarmee was ze nipt sneller dan de Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli. Die zat in het zadel van de 10-jarige Charlie Harper (Comme Il Faut 5) en had er dan weer 54.56 seconden voor nodig om de meet te bereiken.

 

Verder werd Jeroen Appelen nog 9de met Janice (Udarco Van Overis) en 13de met Karaat van de Dopheide (Eldorado Van De Zeshoek), Annelies Vorsselmans 12de met Madison (Indoctro), Niels Bruynseels 17de met Diornella-D (Diamant de Semilly), Christophe Vanderhasselt 18de met Happydam (Quidam de Rêvel), Pieter Devos 19de met Kadafi Van ’t Hof Van Payz (Winningmood Van de Arenberg) en Eleonore Lambilliotte 20ste met Camillo Z (Cumano).

 

TAGS   |   JENNY KROGSæTER   |   LUCAS PORTER   |   MARLON ZANOTELLI   |   THIBEAU SPITS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions