Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/10/2020 23:17 - Jumping

Ook Jos Verlooy wint in het Sentower Park!

De Belgische ruiters raken stilaan op toerental tijden de CSI3* competitie van het Sentower Park in Opglabbeek. Na de overwinning van Thierry Goffinet eerder op de dag was het vanavond de beurt aan Belgisch Kampioen Jos Verlooy om de Brabançonne doorheen het Sentower Park te laten klinken. Voor de 1.50m hoofdrubriek zadelde hij zijn 12-jarige kampioenenpaard Varoune (Verdi TN) en was hij de enige landgenoot die zich wist te plaatsen voor een 8-koppige barrage. Daarin kwam Verlooy als allerlaatste opnieuw in de ring en wist hij de overwinning veilig te stellen met een finishtijd van 32.93 seconden.

 

Daarmee verwees hij de Zweedse amazone Evelina Tovek naar de 2de plaats. Tovek, die gisteren tijdens de 1.45m hoofdrubriek ook al 3de was, had met de 10-jarige Winnetou de La Hamente Z (Winningmood Van De Arenberg) een tijd van 33.64 seconden op het scorebord weten te brengen, maar het bleek dus niet voldoende. Net als tijdens de voorafgaande 1.40m rubriek was de 3de plaats voor de Fransman François Xavier Boudant. In het zadel van de 8-jarige Houston B (VDL Zirocco Blue) kruiste hij de meet in 33.99 seconden en zo vervolledigde hij het podium.

 

TAGS   |   EVELINA TOVEK   |   FRANCOIS XAVIER BOUDANT   |   JOS VERLOOY

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions