Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/10/2020 22:35 - Jumping

T. Philippaerts strandt naast het podium...

Terwijl broers Olivier en Nicola deze week aan de start komen in het Sentower Park in Opglabbeek is Thibault Philippaerts nog steeds aan het werk op de Champions Tour van Vilamoura in Portugal. Philippaerts verscheen daar vanmiddag in de 1.45m hoofdrubriek aan de start met de 8-jarige ruin Glassgo du Beaupre (Qody de Saint-Aubert) en wist er opnieuw voor een mooie prestatie te zorgen. In een rubriek rechtstreeks op tijd wist hij alle balken netjes in de lepels te houden en zijn tijd van 57.26 seconden leverde hem een mooie 4de plaats op.

 

De winst was voor de Ierse ruiter Conor Swail met de 10-jarige Koss Van Heiste (Breemeersen Adorado), een van de referenties van Woodland’s International Sales. Swail wist een tijd van 55.65 seconden op het scorebord te brengen en daarmee de concurrentie meteen op afstand te houden.

 

De andere podiumplaatsen waren voor Frankrijk met op de 2de plaats Julien Gonin. Die zadelde de eveneens 10-jarige Ality du Phael (Norman Pre Noir) en samen kruisten de ze de meet in 56.22 seconden. Die andere Franse combinatie die het podium wist te halen was Michel Hecart met de 14-jarige Solero MS (Silvio I). Zij hadden er dan weer 56.59 seconden voor nodig om de meet te bereiken.

 

TAGS   |   CONOR SWAIL   |   JULIEN GONIN   |   MICHEL HECART   |   THIBAULT PHILIPPAERTS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions