Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/10/2020 17:19 - Jumping

Koen Vereecke snelt naar winst in Oliva!

Nadat hij gisteren zijn goede vorm al toonde met een 3de plaats in de 1.45m hoge Longines Rankingproef heeft onze landgenoot Koen Vereecke vanmiddag een de Gold 1.40m rubriek weten te winnen op de Mediterranean Equestrian Tour van Oliva Nova. Vereecke zadelde zijn 10-jarige merrie Donna Vd Windeweg Z (Diamant de Semilly), die eerder deze maand ook nog een rubriek wist te winnen in het Sentower Park onder het zadel van zijn zoon Andres, en wist de concurrentie voor te blijven nadat hij in deze speedclass de klok wist te stoppen op 55.35 seconden.

 

De 2de plaats was weggelegd voor de Fransman Axel van Colen, die de 8-jarige Stakalite (Stakkatol) gezadeld had. Van Colen deed een goede poging, maar kwam met zijn tijd van 56.11 seconden toch tekort op Vereecke het vuur aan de schenen te leggen. De 3de plaats kleurde opnieuw Belgisch en daarvoor zorgde Constant van Paesschen met de 9-jarige Gyanolga (Toulon). Van Paesschen wist ook alle balken netjes in de lepels te houden en stopte de klok op 56.81 seconden.

 

Wat verderop in het klassement was er ook nog een 12de plaats voor Stephex-amazone Emilie Conter met de 9-jarige Balento C.S (Balou du Rouet).

 

TAGS   |   AXEL VAN COLEN   |   CONSTANT VAN PAESSCHEN   |   KOEN VEREECKE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions