Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/10/2020 19:24 - Jumping

Bunoit Moeskops naast het podium in Valencia

Terwijl Koen Vereecke vanmiddag het podium wist te halen tijdens de hoofdrubriek van de Mediterranean Equestrian Tour in Oliva lukt dit dan weer net niet voor Bunoit Moeskops even verderop op de CES Valencia Tour… Moeskops, die eerder op de dag met Ofaline V/H Haneweehof (Cardento VDL) al de rubriek voor de 6-jarige paarden wist te winnen, verscheen vanmiddag in de 1.40m hoofdrubriek in de ring met de 13-jarige Hilton de Mereyt (Flamenco de Semilly). Het duo wist in deze speedclass alle balken netjes in de lepels te houden, maar met hun tijd van 69.59 seconden moesten ze helaas vrede nemen met een plaatsje net naast het podium.

 

De overwinning was voor de Brit James Smith, die de 14-jarige Simply Splendid (Ustinov) onder het zadel had. Smith wist de finish te halen in 64.97 seconden en was zo maar liefst ruim 3.5 seconden sneller dan de concurrentie.

 

De Fransman Aldrick Cheronnet was degene die het dichtst in de buurt wist te komen van James Smith. Hij klokte met de 14-jarige Atlantis By Wisbecq (Argentinus) af in 68.63 seconden wat hem dus de 2de plaats opleverde. Smith’s landgenote Faye Adams vervolledigde het podium op de 3de plaats. Zij haalde met de 12-jarige Demograaf (Quasimodo Z) de meet in 68.81 seconden.

 

TAGS   |   ALDRICK CHERONNET   |   BUNOIT MOESKOPS   |   FAYE ADAMS   |   JAMES SMITH

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions