Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/10/2020 17:39 - Jumping

Garofalo houdt Ines van den Bosch van winst…

Terwijl er deze week heel wat landgenoten aan de start komen op de verschillende tours in Spanje en Portugal zijn we eigen land net als vorige week te gast in het Sentower Park in Opglabbeek. Daar ging vanmiddag de CSI3* competitie van start met een 1.35m hoge speedclass en Ines van den Bosch toonde daarin opnieuw haar goede vorm. Van den Bosch, die afgelopen zondag met een strafpuntje voor tijd ook al sterk voor de dag kwam in de CSI2* GP, snelde met haar 12-jarige Infinity Vd Heffinck (Contact Vd Heffinck) naar de meet in 60.27 seconden wat haar een mooie 2de plaats opleverde.

 

Het was de Italiaan Giampiero Garofalo die haar van de overwinning wist te houden. Hij stuurde de 10-jarige Django (Diarado) rond in 58.88 seconden en wist zo als enige de chrono onder de 60 seconden te houden. De Mexicaanse amazone Mariel Victoria Aguirre was de 3de die een podiumplaats wist te bemachtigen. Zij zat in het zadel van de 15-jarige Aris Cms (Bmc Nassau) en samen zetten ze een tijd van 60.64 seconden op het scorebord.

 

Verder werd Frédéric Vernaet nog 6de met Beijing Z (Bamako de Muze) en Belgisch Kampioen Jos Verlooy 13de met Nashville (Diamant de Semilly).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions