Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/10/2020 17:05 - Jumping

BK jonge dressuurpaarden uitgesteld!

Gezien de huidige gezondheidssituatie heeft het organisatiecomité, in overleg met de LEWB en met goedkeuring van de Nationale Dressuurcommissie, besloten de organisatie van de Belgische Kampioenschappen voor jonge dressuurpaarden uit te stellen. Deze zouden plaatsvinden van 4 tot 8 november te Gesves. Deze belangrijke wedstrijd zou in de tweede helft van de maand december moeten plaatsvinden indien de maatregelen om de verspreiding van Covid-19 te beperken, versoepeld zijn, en de situatie dus minder gevaarlijk is voor de atleten, officials en organisatoren. Een mededeling zal worden verstuurd van zodra de nieuwe datum vastligt. De reeds ingeschreven ruiters worden terugbetaald.

 

Bovendien zijn de volgende wedstrijden/proeven definitief afgelast:

 

  • Dressuurfinale van de Cavalor Cup. De stage met Michèle George is uitgesteld naar een nog te bepalen datum.
  • Trofee van de provincie Luik van 2/11 in Welkenraedt​
  • Pony Trophy LEWB-PsV van 4/11 in Gesves
  • Finale van de Julian&Jones Challenge van 15/11 in Cheratte. De winnaars van de challenges worden persoonlijk gecontacteerd door Charline Catoul om de nodige informatie te verstrekken over het eindklassement en voor de verdeling van de geschenken.

 

We betreuren dat het seizoen abrupt ten einde loopt, maar ons doel is natuurlijk om in de eerste plaats de veiligheid van iedereen te garanderen en zo snel mogelijk weer naar normaal terug te keren!

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions