Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/10/2020 16:58 - Jumping

Het Belgische team voor de NC in Vilamoura!

Gisteren raakte bekend dat de Wereldbekerwedstrijd in Verona van de kalender zal geschrapt worden omwille van de verstrengde COVID-maatregelen, opgelegd door de Italiaanse regering. Dit is de zoveelste opdoffer voor de internationale Jumpingsport, en een grote streep door de rekening van veel atleten, waaronder ook de Belgische.

 

Gelukkig kunnen we ook met wat goed nieuws naar buiten komen. Gisteren is immers de sluitingsdag van de inschrijvingen voor de Nations Cup CSIO4* te Vilamoura, Portugal, van 16 tot 19 november.  Wij kijken er naar uit om u nog eens te kunnen berichten over de prestaties van Team Belgium, en onze ruiters kijken er absoluut naar uit om nog eens voor hun land te kunnen rijden.

 

Fabienne Lange en Peter Weinberg, de Belgische Chefs d’équipe, selecteerden volgende Belgen: Ann Carton-Grootjans, François Mathy Jr,  Gudrun Patteet, Nicola Philippaerts, Céline Schoonbroodt- De Azevedo en Grégory Wathelet. Wie uiteindelijk deel zal uitmaken van het team, wordt later nog beslist.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions