Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
28/10/2020 11:31 - Algemeen

Immofluisteraar verkoopt charmante villa

Uitzonderlijk charmante villa met paardenaccommodatie en weilanden op ca. 1,53ha te Keerbergen (Vlaams-Brabant)

 

Het Vlaams-Brabantse Keerbergen herbergt deze unieke eigendom, centraal gelegen tussen de provincies Antwerpen en Vlaams-Brabant, vlakbij de gemeente Mechelen en makkelijk te bereiken via de E19. De verbindingsweg R6 is dichtbij, zodat de centra van Keerbergen en Bonheiden, als ook winkels en scholen niet veraf liggen. Tevens is de eigendom slechts 15min verwijderd van één van de grootste paardencomplexen in België, ’t Azelhof in Lier. Het geheel bestaat uit een charmante villa, een (semi-)professionele paardenaccommodatie en weilanden. 

Indeling woning (1995): 
Het gelijkvloers van de woning omvat een inkom- en trappenhal met gastentoilet, een zonnige leefruimte met aparte zithoek, een eetplaats, een ingerichte keuken, een wasplaats of berging en een grote garage, die momenteel dient als winkelruimte. De garage, echter, omvat 3 bogen waardoor er plaats is voor 3 auto’s, maar evenzeer heeft deze ruimte in het verleden ook als stalgebouw gefunctioneerd. Boven de garage is er nog een zolderruimte (verwarming en elektriciteit aanwezig) met een aparte toegangstrap. Zowel vanuit de leefruimte als de keuken is het uiterst gemakkelijk om het zonneterras aan de achterkant van de woning te bereiken. De 1e verdieping herbergt een ruime overloop, 3 slaapkamers waarvan 1 masterbedroom met dressing, 1 badkamer met dubbele lavabo, douche en ligbad, en 1 apart toilet. Ten slotte beschikt de woning over een kruipkelder en een ruime zolder, die eventueel nog kan worden ingericht in een kamer. 

Extra elementen: vloerverwarming, muziekinstallatie, conform elektriciteitsattest, grondwaterput, gebruik van kwalitatieve materialen (bv. parket) en een grote parking. 

Paardenaccommodatie en weilanden: 
Aan de achterkant van de woning bevindt zich een stalgebouw (2004) met 9 stallen waaronder 1 veulenstal en allen voorzien van automatische drinkbakken, 2 wasplaatsen, een solarium, een zadelkamer, een toilet en opslagruimte. Verder herbergt de eigendom een buitenpiste (eb- en vloed; ca. 30m x 40m), een stapmolen voor 4 paarden, een paddock (ca. 15m x 15m), een mesthoop en omheinde weilanden voorzien van stroom, automatische drinkbakken en een schuilhok. Een 2e toegangspoort aan de achterkant van de eigendom zorgt voor een gemakkelijke bereikbaarheid. 

Optioneel bestaat de mogelijkheid om ca. 6ha weiland bij te kopen. Deze weilanden liggen op wandelafstand van de eigendom en zijn ook voorzien van omheining, stroom, water en schuilhokken. 

Een ideale eigendom voor elke (semi-)professionele paardenliefhebber! 

 

Meer info en het volledige aanbod aan panden van Immofluisteraar op: https://www.immofluisteraar.be/nl-be

 

 

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions