Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/10/2020 21:34 - Jumping

Abdelkebir Ouaddar verwelkomt nieuwe hengst!

De Marokkaanse ruiter Abdelkebir Ouaddar heeft een nieuwe troef in zijn stallen mogen verwelkomen. Hij is namelijk de nieuwe ruiter en eigenaar van de 8-jarige voshengst Mister d’Eclipse, een zoon van Diamant de Semilly en Caretino uit de fokkerij van Alois Schrickx.

 

Mister d’Eclipse werd als veulen aangekocht door de Fransman Jean-Charles Grandmontagne, die hem zelf opleidde tot 1.40m niveau. In 2018 won hij in Frankrijk zelfs de finale van het Frans Kampioenschap voor niet Selle Français-gefokte paarden en afgelopen zomer wisten ze zich in het Sentower Park nog te klasseren in de rubriek voor de 8-jarige paarden.

 

Grandmontagne: “Ik nam contact op met Philippe Lejeune, de trainer van Abdelkebir, omdat ik hoorde dat ze op zoek waren naar een paard. Philippe was meteen dol op hem. En ook bij het proberen was er meteen een klik. Het was precies wat ze zochten. Ofwel verkocht ik 'm dit jaar, ofwel was ik er volgend jaar zelf mee begonnen in de Grote Prijzen.”

 

Bron: Grand Prix

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions