Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/10/2020 08:20 - Jumping

Bruynseels en Appelen scoren in GP St. Lô!

Zowel Niels Bruynseels met de 10-jarige Frenchy VDS (Cornet Obolensky) als Jeroen Appelen met de 14-jarige Grappeloup Van het Reenhof (Larino) hebben gisteren hun concours in het Franse St. Lô afgesloten met een klassering in de afsluitende CSI4* GP. Beide heren kregen in de basisomloop een springfout en konden zich dus helaas niet plaatsen voor de barrage. Het leverde hen uiteindelijk nog wel een 10de en een 12de plaats op.

 

Van de 7 combinaties die zich wel konden plaatsen was het de Fransman Julien Epaillard die aan het langste eind wist te trekken. Hij stuurde zijn 12-jarige Queeletta (Quality) naar de meet in 39.13 seconden en slaagde er zo als enige in om onder de 40 seconden te blijven.

 

Zijn langenote Juliette Faligot was met de 10-jarige Arqana de Riverland (Cornet Obolensky) degene die het dichtst in de buurt wist te komen. Zij wist de klok namelijk te stoppen op 40.22 seconden en moest dus vrede nemen met de 2de plaats. En ook de 3de plaats bleef in eigen land en daarvoor zorgde amazone Nina Mallevaey. Zij wist met de 11-jarige Virtuose Champeix (Rubins Des Bruyeres) de meet te halen in 40.94 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions