Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/10/2020 07:53 - Jumping

Alexander Kumps 4de in CSI2* GP Opglabbeek!

Ook in het Sentower Park in Opglabbeek was het gisterennamiddag opnieuw GP-time. Van de 68 combinaties die aan de start verschenen van de 1.45m hoge CSI2* GP wisten er 7 in de basisomloop de 0 op het scorebord te houden en zich zo te plaatsen voor de barrage. Een van hen was onze landgenoot Alexander Kumps met de 9-jarige ruin Luigi van de Kornelishoeve (Carabas Vd Wateringhoeve). De zoon van Jos Kumps slaagde er ook in de barrage in om foutloos te blijven en zijn tijd van 39.05 seconden leverde hem uiteindelijk een mooie 4de plaats op.

 

De winst was voor de Nederlander Frank Schuttert, een van de stalruiters van Jos Lansink. In het zadel van de 10-jarige ruin Kinky Boy van het Gildenhof (Nabab), die Schuttert begin dit jaar zelf aankocht met Jos Lansink, snelde hij in de barrage naar een tijd van 37.41 seconden en daarmee wist hij de concurrentie achter zich te houden.

 

De 2de plaats ging naar de Qatari Bassem Mohammed, die de 13-jarige Caletto Cabana (Cassini I) had gezadeld. Hij deed een aardige poging om de tijd van Schuttert te overtreffen, maar kwam uiteindelijk 27 honderdsten van een seconde tekort. De Zweedse Wilma Hellström nam de 3de plaats voor haar rekening. Zij klokte met de 9-jarige Cicci Bjn (Ci Ci Senjor Ask) af in 38.97 seconden en mocht zo mee op het podium plaatsnemen.

 

Verder werd Jens Vandenberk nog 7de met Faldiano (Heartbreaker) en Ines van den Bosch 9de met Jade Van Dorperheide (Zilverstar T).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions