Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/10/2020 08:55 - Jumping

Top 5-klassering voor C. Vanderhasselt!

Onze landgenoot Christophe Vanderhasselt heeft zich gisteren opnieuw in de prijzen weten te springen op het viersterrenconcours van het Franse St. Lô. In de 1.45m hoofdrubriek verscheen Vanderhasselt opniuew in de ring met zijn 12-jarige merrie Cana Van De Blom. Het duo bleef in deze speedclass foutloos en wist beslag te leggen op de 5de plaats nadat hij de chrono wist te stoppen op 58.24 seconden.

 

Het podium kleurde ook hier integraal Frans met op kop amazone Penelope Leprévost. Die had de eveneens 12-jarige Une Etoile Landaise (Balougran) onder het zadel en wist de concurrentie te verschalken met haar finishtijd van 54.96 seconden.

 

Simon Delestre was na Leprévost goed voor de 2de plaats. Hij rekende op de 10-jarige Qopilot Batilly Z (Qlassic Bois Margot) en snelde naar de meet in een tijd van 55.08 seconden. Julien Anquetin maakt het Frans feestje compleet op de 3de plaats. Hij stuurde de 14-jarige Gravity Of Greenhill (Nabab de Rêve) naar de meet in 55.19 seconden.

 

Verderop in het klassement werd Dieter Vermeiren nog 8ste met Vanilla (Valentino), Nicola Philippaerts 9de met Karoline Of Ballmore (Diarado) en Pieter Devos 12de met Kadafi Van ’T Hof Van Payz (Winningmood Van de Arenberg).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions